Novi filmski naslovi u Multiplexu Ekran Zenica (VIDEO)

Objavljeno prije 3 dana

I naredna sedmica u Multiplexu “Ekran” Zenica je filmski bogata. Tako će publika uz filmove koji su već na programu moći uživati i u tri nova naslova.

Komedija za cijelu porodicu “Instant porodica” se prikazuje svaki dan od 18:00 i 20:15, a vikendom i u terminu od 15:00 sati.

Drama/triler “Spokoj” s Matthewom McConaugheyem i Anne Hathaway u glavnim ulogama, na programu je svaki dan. Termini prikazivanja su od 19:00 i 21:00, osim petka i subote, kada je u 19:00 sati na programu film “Derviš i smrt”.

Najmlađa publika će uživati u animiranoj avanturi “Lego film 2” koji će se prikazivati vikendom u tri termina.

INSTANT PORODICA

Topla i emotivna filmska priča o paru čiji život kreće drugačijim tokom od trenutka kada usvoje troje djece. Pete i Ellie, kako bi popunili prazninu u svom braku, odlučuju da posjete centar za usvajanje djece. Dvoje socijalnih radnika pomažu im u koracima koje je neophodno preduzeti da bi mogli da usvoje dijete. Odlaze na druženje organizovano da bi se budući roditelji i djeca bolje upoznali i tu sreću tinejdžerku, koja im govori kako skoro niko ne želi da usvoji dijete tih godina. Zainteresovani za njenu priču, Pete i Ellie saznaju da je djevojčicina majka narkoman, da je trenutno u zatvoru i da je zapalila kuću, a da tinejdžerka Lizzy ima mlađeg brata i sestru. Iako to sve djeluje kao ogroman izazov, bračni par odlučuje da ih sve bolje upozna i poziva u svoj dom, na porodičnu večeru povodom Dana zahvalnosti i tu sve počinje.

Termini projekcija filma su svaki dan od 18:00 i 20:15 sati. Projekcije vikendom su od 15:00, 18:00 i 20:15 sati.


SPOKOJ

Mračni triler s Matthewom McConaugheyem i Anne Hathaway. Posljednji put kad smo vidjeli Matthewa McConaugheya i Anne Hathaway zajedno u filmu, bio je to Interstellar. Ove godine čeka nas sasvim drugačija priča i po svemu sudeći, puno napetija. Od režisera Stevena Knighta čiji misteriozni triler, nastavak Millennium franšize, isto uskoro očekujemo, stiže klasično napeta priča kakve se više ne viđaju tako često. Misteriozna prošlost kapetana jednog ribarskog broda neočekivano se vraća i progoni ga. U isto vrijeme prati ga i bivša supruga, očajnički moleći za pomoć, zaljubljujući se u novu stvarnost, koja možda i nije onakva kako je ona vidi.

Termini projekcija su četvrtak, nedjelja, ponedjeljak, utorak i srijeda od 19:00 i 21:00 sat. Petak i subota od 21:00 sat.