Aubameyang izbačen iz Borussijine ekipe

Objavljeno prije 1 godina

Pierre-Emerick Aubameyang je zbog “disciplinskih razloga” izbačen iz ekipe Borussije Dortmund!

Klub je na Twitteru potvrdio da Gabonac neće putovati s ekipom u Stuttgart, a iako to nije službeno potvrđeno, Bild tvrdi da je Aubameyang kažnjen zbog puta u Barcelonu tijekom reprezentativne pauze. Pojavile su se fotografije njegove zabave s bratom, a oko njih je bilo puno praznih boca šampanjca.

Međutim, nešto kasnije Bild je demantirao sam sebe te je izvijestio da suspenzija nema nikakve veze s putom u Barcelonu. Navodno je Aubameyang kasnio na treninge pa tako i na posljednji uoči odlaska na utakmicu sa Stuttgartom.

“Aubameyang je isključen iz ekipe za sutrašnju utakmicu zbog disciplinskih razloga,” objavio je klub bez ikakvih dodatnih objašnjenja.

Gabonac je jedan od onih koje najviše krive za lošu Borussijinu formu. Prošlogodišnji najbolji strijelac Bundeslige (31 pogodak) je posljednji put zabio 14. oktobra u porazu 2:3 od Leipziga, a Borussia je slavila samo jednom u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima.

“Reprezentativna stanka mi je pomogla. Smatram da kritike nisu na mjestu iako je moj posao zabijanje golova. Vratit ću se u formu, siguran sam,” rekao je prije nekoliko dana Aubameyang koji nije postigao pogodak već 476 minuta.

A sada će na prekid tog posta morati još malo pričekati…