Bob Dylan prešutio cijelu emisiju Džimi Felona (VIDEO)

Objavljeno prije 6 mjeseci

Nakon dugog izostanka iz javnosti američki kantautor Bob Dilan pojavio se u emisiji Džimija Felona da bi promovisao svoju liniju viskija, ali pritom nije progovorio ni riječ.

Premda se nije pojavio uživo u Felonovom šou emitovom na Dan zahvalnosti, slavni pjevač se poznatom voditelju pridružio u unaprijed snimljenom spotu u kojem par gleda privatno izvođenje njujorškog “Big Apple Circus”-a ispijajući pritom u tišini Dilanov viski “Heaven's Door”.

U, kako pišu američki mediji, jednom od najneobičnijih dosad snimljenih reklama za viski, čuje se muzika Erika Satija, a članovi Big Apple Circus-a pred njima izvode svakojake vratolomije.

Nakon završnog aplauza Felon shvata da je Dilan nestao. “A gde je Bob?”, u nevjerici pita izvođače, na šta mu voditeljka grupe odgovara da “tamo nije ni bilo nikoga”.

Ali na stolu je ostala poluprazna čaša s viskijem. “Šta li je u tom viskiju? Jesam li ja to sanjao?”, pita voditelj.

Dilan je krajem maja pokrenuo sopstvenu liniju viskija koju je nazvao “Heaven’s Door”, a čine je tri vrste tog pića – straight rye, straight bourbon i “double-barreled”. Liniju je pokrenuo s poznatim proizvođačem “Angels’s Envy” burbona i velikim obožavateljem Markom Bušalom.

Standardna linija “Heaven’s Doora” prodaje se za 50 do 80 dolara po boci, a prva specijalna Bootleg Series edicija koja dogodine ‘puni’ 25 godina (riječ je o 25 godina odležanom viskiju), košta 300 dolara.