Dr. Igor Jeremić opet dolazi u Zenicu, rezervišite besplatan pregled i konsultacije

Objavljeno prije 12 mjeseci

U frizersko-kozmetički salon Aysun, na zahtjev mnogih korisnika, 31. oktobra opet će gostovati dr. Igor Jeremić, specijalista ginekologije i akušerstva, radiotalasne dermatohirurgije i dermatoestetike, licencirani edukator radiotalasne hirurgije za Europu.

ŽELITE LI UKLONITI BRADAVICE, KERATOZE, BENIGNE PROMJENE NA KOŽI?

Za uklanjanje promjena na koži radiotalasnom tehnikom potrebno je veliko znanje i iskustvo. U posljednjih 15 godina upravo je ovaj doktor napravio više radiotalasnih tehnika koje se sada primjenjuju u svijetu, kako iz oblasti dermatohirurgije, tako i ginekologije, a što je razlog da ga grupa eksperata iz New Yorka proglasi za Edukatora Radiotalasne Hirurgije za Europu.

Dr. Igor Jeremić, koji obavlja i estetske tretmane metodom botox, hijaluron i mezonit, će boraviti u Zenici 31. oktobra u frizersko-kozmetičkom salonu Aysun u HKD-u Napredak, a za besplatne preglede i konsultacije možete izvršiti rezervacije u ovom salonu ili na broj telefona 063/292-094.

Pregledi i konsultacije su besplatni, a tretmani se plaćaju od 60 KM, pa nadalje…

Kako izgleda odstranjivanje intradermalnog nevusa radiotalasnom tehnikom, kao i drugih promjena na koži, možete pogledati u videu u nastavku.

Skidanje intradermalnog nevusa za 55 sekundi radiotalasnom tehnikom. Dr Jeremic. U utorak 25 ordiniracu u Ordinaciji Natal u Podgorici. 020 273 273

Posted by Ordinacija Jeremić on 14. Juli 2017

.

Za uklanjanje promena na kozi radiotalasnom tehnikom potrebno je veliko znanje a posebno iskustvo. U poslednjih 15 godina napravio sa vise radiotalasnih tehnika koje se sada primenjuju u svetu kako iz oblasti dermatohirurgije tako i ginekologije. To je i razlog sto me je grupa experata iz Njujorka proglasila za Edukatora Radiotalasne Hirurgije za Evropu. Na navedenom snimku se upravo vidi znanje i visegodisnje iskustvo. Dr Igor Jeremic

Posted by Ordinacija Jeremić on 5. August 2017

.