FOTO: Lindsay Lohan u burkiniju na plažama Tajlanda

Objavljeno prije 2 godine

Lindsay Lohan – koja u posljednje vrijeme proučava islam, isprobala je Burkini za vrijeme reklamiranja surf daske na plaži Phuket na Tajlandu.

Lindsay je za sve dušebrižnike pojasnila da proučava Ku'ran i da je u tome pronašla svoj smiraj, a da je islam religija mira.

“Zagrebala sam malo dublje, čitala, tražila odgovore i pronašla ono što sam htjela. Usmjerena sam na poboljšanje svoje svakodnevice i preuzimanje kontrole nad mojim životom”, napisala je Lohan na svom Instagram profilu.

“Ne možete tek tako reći da ste prihvatili neku religiju, to je i teorija i praksa istovremeno a ja još ne želim komentarisati nešto o čemu tek učim, nisam još završila sa izučavanjem islama”, zaključila je.

Burkini je inače inovacija dizajnerke Ahede Zanetti iz Australije koja ga je ponudila kao opciju ženama koje su skromne i poštuju pravila koja nalaže islamska tradicija.

Također ga nose i žene koje žele da potpuno zaštite svoju kožu od sunca. Zanetti je objasnila kako je prošle godine zaprimila mnogo narudžbi od strane žena koje nisu isključivo muslimanke.

“Prodavala sam burkini Jevrejkama, Hindu ženama, Kršćanama, ženama koje imaju određena oboljenja ili ožiljke na koži. Otprilike 40 % kupaca nisu muslimanke”, izjavila je Zanetti.

Tridesetogodišnja Lidsay je početkom prošlog mjeseca predstavila vlastitu liniju mahrama, šalova i ešarpi.