15.7 C
Zenica
Srijeda, Juni 19, 2019

Ukupno podjela

Jovana Joksimović, supruga Željka Joksimovića, pred kritikama javnosti

Jovana Joksimović, supruga Željka Joksimovića, pred kritikama javnosti

Jovana Joksimović, tridesetsedmogodišnja srpska voditeljica, supruga Željka Joksimović našla se na meti kritika srpske javnosti.

Joksimović koja vodi jutarnju emisiju na jednoj od televizijskih kuća suočila se sa brojinim komentarima gledalaca. Komentari su ovog puta bili većinom usmjereni an njenu odjevnu kombinaciju. Kako su zaključili gledaoci, ova kombinacija nije bila pristojna niti odgovarajuća za ovaj tip emisije, prenosi 24sata.hr.

“Može te biti sram” te “Voditeljice trebaju biti pristojno odjevene, a ne ovako poput tebe. Ti nemaš ni stila ni ukusa, može te biti sram”, samo su neki od komentara razočarane publike.

Sa ovakvim komentarima složio se veći broj gledalaca koji su, pored Jovaninog izgleda, komentarisali zatim i njeno ponašanje.

“Nije uopće nikakav problem u njezinoj haljini, već cijelom vođenju emisije. Stalno prekida sugovornike, a nekad zna biti i jako drska. Loša voditeljica”, zaključili su Jovanini gledatelji. I prije ovih kritika Jovanu su često kritizirali kako je arogantna i drska.

Ipak, srpska novinarka i voditeljica nije ostala dužna svojim kritičarima. Na društvenim mrežama, gdje je rasprava i pokrenuta, odgovorila im je jasnom porukom: “Ako je najveći problem u našoj zemlji što sam ja odjenula… Onda me to veseli, ali i zabavlja u isto vrijeme.”

Još nema komentara od strane Jovaninog supruga Željka Joksimovića.

Zenica
clear sky
15.7 ° C
16 °
15.6 °
93 %
1kmh
0 %
sri
26 °
čet
27 °
pet
27 °
sub
29 °
ned
24 °

Posljednje objavljeno