2.9 C
Zenica
Subota, Decembar 7, 2019

Ukupno podjela

Kako uštedjeti pri kupnji opreme i odjeće za školu

Kako uštedjeti pri kupnji opreme i odjeće za školu

Kako uštedjeti pri kupnji opreme i odjeće za školu

Polagano se bliži početak nove školske godine što nerijetko zna utjecati na kućni budžet. Knjige, školski pribor, bilježnice, ali i odjeća i nove torbe znaju roditeljima ”zapapriti” august i septembar, ali upravo iz toga razloga vam donosimo tri savjeta kako da ne bankrotirate kada vam klinci krenu u novu nastavnu godinu.

Školski pribor

Jedna stvar kod koje ne smijete štedjeti je školska torba za koju stručnjaci savjetuju da se treba mijenjati svake dvije godine. Odaberite model koji je anatomski kako bi što manje opterećivao leđa školarca i zatim krenite u daljnju nabavku. Bojice, olovke, gumice i bilježnice uvijek su iskoristive i stoga provjerite ako imate nešto od toga što je ostalo neiskorišteno od prošle školske godine. Također uzmite u obzir kako se školski pribor kupuje kontinuirano tijekom čitave školske godine i samo nadopunjava novim stvarima tako da reciklirajte bojice, flomastere i vodene boje dok se ne potroše.

Odjeća

Prije početka školske godine, s djetetom napravite generalno čišćenje ormara. Uz zabavu i smijeh prođite kroz ormar, neka dijete isproba stvari i što je nosivo i prema tome možete vidjeti što sve trebate kupiti. Ujedno, prije početka škole vladaju brojne rasprodaje na kojima ćete za manju cijenu moći pronaći željene komade odjeće i obuće. Također, stvari koje je vaše dijete preraslo nemojte baciti već proslijedite potrebitima.

Knjige

Svi znamo kako najveći budžet odlazi na kupovinu novih knjiga, ali s lakoćom možete doskočiti i ovom problemu. U kvartu, ali i na brojnim forumima se možete raspitati za klince koji su razred iznad vašeg djeteta te od njih možete kupiti potrebne knjige za manju cijenu, a isto tako možete prodati knjige vašeg školarca od razreda koji je završio. Naravno, vjerojatno nećete moći nabaviti sve potrebne knjige, ali uštedjet ćete svakako!


Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Zenica
mist
2.9 ° C
3 °
2.8 °
100 %
0.7kmh
75 %
sub
5 °
ned
9 °
pon
8 °
uto
4 °
sri
-1 °
Kako uštedjeti pri kupnji opreme i odjeće za školu

Posljednje objavljeno