Nestvaran vokal Adne iz Zenice (VIDEO)

Objavljeno prije 6 mjeseci

Adna Šestić (19) iz Zenice, koja je na prvoj audiciji dobila zlatni gumb od Janka Popovića Volarića (38), je ponovno oduševila žiri, ali i publiku koja ju je plasirala direktno u finale.

“Jao, Adna šta si nam napravila. Bila si sigurna da zvučiš fantastično, sve skupa je izgledalo divno, a tvoj vokal, prelijepo”, Maja nije krila svoje oduševljenje.

“Ti svaku pjesmu pjevaš na svoj način. Imaš tu umiljatost u glasu, a kad drekneš, onda utjeraš strah u kosti svojim načinom pjevanja”, slikovito je Davor Bilman (43) opisao njezin nastup.

Martina Tomčić (43) je rekla kako na Adnu gleda kao na veliku divu.

“Vrlo vješto manipuliraš nama, što je dobro. Ja ne znam što ti meni svaki put napraviš… Ježim se kad netko divno pjeva, ali tebe drugačije čujem. Smirena si na sceni, a imaš jako puno energije. Ti moraš biti u finalu”, rekao je Janko, ustao i zapljeskao.

Skromna Adna je poslije nastupa rekla kako je mislila da nije ušla ni u top 3.

“Mislim da još uvijek nisam shvatila što se dogodilo, treba mi malo vremena da mi do mozga dođe ta informacija”, rekla je Adna.

Adna je dodala i kako joj je sve to veliko iznenađenje, ali je scenskim nastupom zadovoljna.

“Trema me blokirala pa sam morala malo improvizirati i nisam otpjevala kao što bi inače, ali ne mogu reći da sam nezadovoljna”, kaže finalistica Adna.