Objavljen javni poziv za ovogodišnje “Zeničko proljeće”

Objavljeno prije 9 mjeseci

Služba za boračko-invalidsku i socijalnu zaštitu, stambene poslove i društvene djelatnosti zaštitu, raspisala je Javni poziv za učešće na 23. međunarodnoj kulturnoj manifestaciji “Zeničko proljeće”.

Pravo prijave imaju pojedinci, institucije, te amaterske i profesionalne organizacije iz oblasti kulture, a za učešće može se konkurisati samo sa programima koji do sada nisu javno izvođeni u Zenici.

Prijava na Javni poziv treba da sadrži naziv i adresu ustanove, organizacije ili pojedinca – ponuđača programa sa referencama, osnovne naznake o programu (naziv programa, ime autora, kratak opis programa, okvirno vrijeme – datum i mjesto izvođenja programa), broj učesnika, detaljno razrađena specifikacija troškova, specifični tehnički zahtjevi, kontakt osobu i telefon, prateći materijal (promotivni materijal, fotografije, novinske kritike i sl. obavezno u elektronskoj verziji – CD, DVD i sl.).

Aplikacije se mogu preuzeti OVDJE.

Organizator i Savjet za kulturu Grada će izvršiti izbor najkvalitetnijih ponuda u skladu sa koncepcijomb manifestacije, i uslova za izvođenje programa.

Odabrani programi biće realizovani u prostorima Muzeja grada Zenice, Opće biblioteke i Bosanskog narodnog pozorišta ili drugim adekvatnim prostorima uz korištenje postojeće tehničke opreme. Dodatne tehničke zahtjeve finansira sam izvođač.

Okvirni termin održavanja Manifestacije je 20. mart – 12. april 2018. godine, a rok za prijavu je 10. februar 2018. godine.

Svi zainteresovani prijave mogu poslati na adresu: Grad Zenica, Služba za bisz, sp i društvene djelatnosti
Kontakt telefoni: 387 32 447 796, fax 387 32 447 800
Kontakt osoba: Zijad Softić
[email protected]; [email protected]