Ukupno podjela

Otkazan koncert Luisa Fonsija u zagrebačkoj Areni

Otkazan koncert Luisa Fonsija u zagrebačkoj Areni

Autor hita ‘Despacito’ Luis Fonsi ipak ne dolazi u Zagreb. Samo dva dana prije koncerta u zagrebačkoj Areni, organizatori javljaju da je koncert otkazan.

– Radi komplikacija vezanih za tehničku izvedbu, koja je posljedica izostanka bilo kakve komunikacije od strane menadžmenta Luisa Fonsija, nismo u mogućnosti održati koncert u skladu sa standardom i produkcijom koju ovakav događaj zahtjeva – kazali su iz agencije Davos Ideje koja je organizirala koncert.

Za koncert u sklopu njegove ‘Love+dance’ turneje u prodaji je bilo tek 9220 ulaznica. Mjesta uz samu pozornicu, ‘fan pit’, bila su rasprodana. Karta je stajala 185 kuna, što je najniža cijena ulaznice za koncert Fonsija u Europi.

Fonsi je ranije govorio kako ga posjet Hrvatskoj veseli. Želja mu je bila posjetiti obalu i ‘isprobati što više hrvatski jela’. Portorikanac je tražio kuhara koji će specijalno za njega napraviti što više hrvatskih delicija.

U Areni je trebala biti postavljena raskošna produkcija. Oprema je trebala doći u 10 kamiona, a spektakl je trebao sadržavati pirotehniku i light show. Fonsi je trebao nastupiti s ‘vojskom’ atraktivnih plesačica.

Zenica
clear sky
24 ° C
24 °
24 °
64 %
1.5kmh
0 %
pet
24 °
sub
25 °
ned
27 °
pon
25 °
uto
26 °

Posljednje objavljeno