Pjanić: Bojim se Rome i Napolija

Objavljeno prije 2 godine

Juventus je pobijedio Lazio s 2:0, a Allegri je, kao i puno puta do sada, ponovno mijenjao formaciju svoje momčadi. Postavio je ofenzivniju taktiku pa su tako zajedno od prve minute zaigrali Gonzalo Higuain, Paulo Dybala, Mario Mandžukić, Juan Cuadrado i Miralem Pjanić.

Allegri posebno hvalio Mandžukića: Moja luda ideja je prošla

“Imali smo dobar odnos tokom čitavog susreta, a to je važno jer želimo uvijek pobijediti. Nekada tijekom sezone imamo pogrešan pristup, ali smo se sada opet vratili na prepoznatljiv kolosijek. Dobro smo odgovorili svim zahtjevima i dominirali smo na terenu. Čeka nas dug put, imamo jake rivale, a ovo danas je bio jako dobar Juve. Bojim se ekipa poput Napolija i Rome jer igraju zaista veoma dobro,” poručio je Pjanić nakon utakmice.

Pjanić je protiv Lazija igrao u drugačijoj formaciji od standardne, a trener Allegri u posljednje vrijeme često mijenja taktičke zamisli.

“Trener uvijek odlučuje, danas smo dobro pratili njegove savjete. Bili smo disciplinirani u novoj formaciji, a ove sezone smo igrali u nekoliko varijanti, što je za nas igrače zabavno, jer se možemo prilagoditi svakom protivniku”, dodao je Pjanić.