Počelo učlanjenje u Školu rukometa Čelik Junior

Objavljeno prije 2 godine

Škola rukometa “Čelik Junior” prije nekoliko mjeseci proslavila je sedam uspješnih godina postojanja, te nastavila da širi pozitivnu rukometnu priču našeg grada. Kroz treću sezonu takmičenja u Prvoj ligi Bosne i Hercegovine, pružaju priliku mladim rukometašima našeg grada da nas prezentuju u najboljem svjetlu.

Našoj zemlji ova škola rukometa je dala i tri sjajna reprezentativca, koja su oduševili selektora. Riječ je o mladim rukometašima: Harunu Hodžiću (16), Pašalić Adiju (17), te Jurić Danijelu (18).

Ovih dana pokrenuli su program članstva u klub, a detalje možete pronaći na facebook stranici: Škola rukometa Čelik Junior.

“U samo dva dana, koliko traje program članstva, želju da budu članovi naše velike rukometne porodice izrazilo je 60 osoba”, navedeno je na stranici.

Cijena godišnje članske kartice iznosi 10,00 KM, a iz škole pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže i postanu članovi kluba.

“Uskoro će biti dostupna ONLINE verzija za podnošenja zahtjeva za članstvo, a našoj rukometnoj porodici moći će pristupiti i ljubitelji rukometa iz inozemstva”, saopšteno je iz Škole rukometa Čelik Junior.