15.7 C
Zenica
Srijeda, Juni 19, 2019

Ukupno podjela

Popović prijavio Severinu Centru za socijalni rad

Popović prijavio Severinu Centru za socijalni rad

Borba za ravnopravno roditeljstvo Aleksandra Popovića, sina pjevačice Severine Kojić i Milana Popovića se nastavlja, a biznismen je ponovo morao da reaguje.

Popović je navodno prijavio pjevačicu Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u porodici. Tačnije, Milanov advokatski tim predočio je čelnicima Centra za Socijalni rad Severinine uvrede, koje je iznijela na račun oca svog djeteta i time izvršila porodično nasilje, piše beogradski Telegraf.

Razlog za ovu prijavu je zapravo mail koji je Severina poslala Milanu, a u kojem biznismena naziva: glupanom, nezdravim čovjekom koji se mora liječiti na psihijatriji, psihopatom, go*narom, zlotvorom, gadom, luzerom, manijakom, kriminalcem… Pored ovih uvreda, u mailu stoji i pjevačicina prijetnja da će učiniti sve da zaštiti sina od oca, da bi ga “najradije izlemala po go*narskim kostima, te da joj se povraća od njega, da zagađuje svijet, da je bijednik i nula od čovjeka”.

Sve ovo je dodatno upotpunjeno njenim optužbama i prijetnjama policijom da je on kriv za izlazak njenih fotografija na kojima pozira gola ispred ogledala i slika selfie. U čitavu priču Severina je uplela i njihovog sina Aleksandra navodeći da Milan ne brine o njemu.

Popović je nakon ovoga odlučio da zakonski zaštiti sebe, ali i svog sina, jer se plaši u kakvom okruženju dijete odrasta zbog nekontrolisanog ponašanja majke.

Milan traži od Centra za Socijalni rad da organima rada i nadležnoj policijskoj stanici predoče njegov zahtjev i zaštite ga od nasilja u porodici koje sprovodi majka njegovog djeteta uz zahtjev da bude sankcionisana.

Inače, advokat Milana Popovića upozorava nadležne da obrate pažnju na to da Severina i dalje ne prihvata činjenicu da su ona i njen bivši partner ravnopravni roditelji sinu Aleksandru, te da ne uspostavlja minimalnu roditeljsku komunikaciju koja je u interesu djeteta.

IzvorKlix.ba
Zenica
clear sky
15.7 ° C
16 °
15.6 °
93 %
1kmh
0 %
sri
26 °
čet
27 °
pet
27 °
sub
29 °
ned
24 °

Posljednje objavljeno