Popović prijavio Severinu Centru za socijalni rad

Objavljeno prije 4 mjeseca

Borba za ravnopravno roditeljstvo Aleksandra Popovića, sina pjevačice Severine Kojić i Milana Popovića se nastavlja, a biznismen je ponovo morao da reaguje.

Popović je navodno prijavio pjevačicu Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u porodici. Tačnije, Milanov advokatski tim predočio je čelnicima Centra za Socijalni rad Severinine uvrede, koje je iznijela na račun oca svog djeteta i time izvršila porodično nasilje, piše beogradski Telegraf.

Razlog za ovu prijavu je zapravo mail koji je Severina poslala Milanu, a u kojem biznismena naziva: glupanom, nezdravim čovjekom koji se mora liječiti na psihijatriji, psihopatom, go*narom, zlotvorom, gadom, luzerom, manijakom, kriminalcem… Pored ovih uvreda, u mailu stoji i pjevačicina prijetnja da će učiniti sve da zaštiti sina od oca, da bi ga “najradije izlemala po go*narskim kostima, te da joj se povraća od njega, da zagađuje svijet, da je bijednik i nula od čovjeka”.

Sve ovo je dodatno upotpunjeno njenim optužbama i prijetnjama policijom da je on kriv za izlazak njenih fotografija na kojima pozira gola ispred ogledala i slika selfie. U čitavu priču Severina je uplela i njihovog sina Aleksandra navodeći da Milan ne brine o njemu.

Popović je nakon ovoga odlučio da zakonski zaštiti sebe, ali i svog sina, jer se plaši u kakvom okruženju dijete odrasta zbog nekontrolisanog ponašanja majke.

Milan traži od Centra za Socijalni rad da organima rada i nadležnoj policijskoj stanici predoče njegov zahtjev i zaštite ga od nasilja u porodici koje sprovodi majka njegovog djeteta uz zahtjev da bude sankcionisana.

Inače, advokat Milana Popovića upozorava nadležne da obrate pažnju na to da Severina i dalje ne prihvata činjenicu da su ona i njen bivši partner ravnopravni roditelji sinu Aleksandru, te da ne uspostavlja minimalnu roditeljsku komunikaciju koja je u interesu djeteta.