Radionica “Liderstvo i komunikacija” za studente Univerziteta u Zenici

Objavljeno prije 2 godine

Konrad Adeanuer Stiftung i Ekonomski fakultet u Zenici će 24.4.2017. organizovati jednodnevnu radionicu „Liderstvo i komunikacija“, za studente Univerziteta u Zenici, ali i sve zainteresovane.

Cilj radionice je da se kroz praktičan rad nauči da se lideri ne rađaju, nego stvaraju, kontinuiranim učenjem i nadogradnjom znanja.

Učesnici radionice će naučiti kako se pripremiti za ‘stvarni život’ koji nam donosi nesigurnost i nepoznanice, ali je ipak pun prilika koje svaki pojedinac može prepoznati i iskoristiti za svoju dobrobit i napredak društva.

Ovo je jednodnevna radionica vezana za poboljšanje vještina lične prezentacije, komuniciranja i korištenje i ovladavanje verbalnim i neverbalnim porukama koje odašiljemo komuniciranjem u javnom i privatnom životu.

Da bi otvorili vrata budućim generacijama uspješnih pojedinaca, kroz praktičan rad tokom radionice, na brz i jednostavan način studenti će imati priliku da savladaju tehnike komunikacije, javnih i medijskih nastupa i dobiti korisne informacije:
 Kako napisati dobar CV i prezentirati se na razgovoru za posao
 Kako se pravi/postaje brend
 Kako se pripremiti za javni, TV ili neki drugi medijski nastup
 Kako odaslati pozitivne i ispravne verbalne i neverbalne poruke

Predavači: Amna Popovac i Aleksandra Savić

Prijave putem linka OVDJE.

NAPOMENA: Broj mjesta je ograničen. Svi učesnici radionice će dobiti certifikat.