16.7 C
Zenica
More

    Ukupno podjela

    Posljednje objavljeno

    Restoran s cijenama kao u McDonaldsu dobio Michelinovu zvjezdicu

    Restoran s cijenama kao u McDonaldsu dobio Michelinovu zvjezdicu

    Singapurski “Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle” mjesto je gdje se za veoma malo novca može ručati u restoranu s Michelinovom zvjezdicom.

    Ovaj ulični štand s hranom postao je svjetski poznat nakon što je zaslužio prestižno gastronomsko priznanje u obliku Michelinove zvjezdice. Nalazi se u Chinatown Complexu u Singapuru i izgledom se ne razlikuje od bilo kojeg štanda s hranom na tom području.

    No, ogroman red ljudi koji satima čekaju na hranu pokazatelj je da se iza ovog naizgled običnog štanda s piletinom i rezancima krije nešto neobično. Za cijenu u rangu McDonaldsa, vlasnik i glavni kuhar Chan Hon Meng ovdje sprema gastro užitke kojima nisu odoljela ni gospoda iz Michelina.

    Chan Hon Meng nema vremena za uživanje u slavi, on radi 17 sati dnevno i ima samo dva pomoćnika. Kada je dobio pozivnicu za Michelinovu gala večeru, mislio je da se netko šali s njim.

    Radi u iznimno teškim uvjetima, bez klimatizacije i u veoma malom prostoru, a gužva je svakim danom sve veća. No, takvi uvjeti ne obeshrabruju ni Hon Menga, a ni brojne posjetitelje koji žele probati njegove delicije.

    Ovaj mali singapurski restoran dokaz je da za ukusnu i kvalitetnu hranu nije potrebno mnogo novca, a ni pretenciozni restorani.

    Pratite nas i na Twitteru, Facebooku i Instagramu.

    Singapurski “Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle” mjesto je gdje se za veoma malo novca može ručati u restoranu s Michelinovom zvjezdicom.

    Ovaj ulični štand s hranom postao je svjetski poznat nakon što je zaslužio prestižno gastronomsko priznanje u obliku Michelinove zvjezdice. Nalazi se u Chinatown Complexu u Singapuru i izgledom se ne razlikuje od bilo kojeg štanda s hranom na tom području.

    No, ogroman red ljudi koji satima čekaju na hranu pokazatelj je da se iza ovog naizgled običnog štanda s piletinom i rezancima krije nešto neobično. Za cijenu u rangu McDonaldsa, vlasnik i glavni kuhar Chan Hon Meng ovdje sprema gastro užitke kojima nisu odoljela ni gospoda iz Michelina.

    Chan Hon Meng nema vremena za uživanje u slavi, on radi 17 sati dnevno i ima samo dva pomoćnika. Kada je dobio pozivnicu za Michelinovu gala večeru, mislio je da se netko šali s njim.

    Radi u iznimno teškim uvjetima, bez klimatizacije i u veoma malom prostoru, a gužva je svakim danom sve veća. No, takvi uvjeti ne obeshrabruju ni Hon Menga, a ni brojne posjetitelje koji žele probati njegove delicije.

    Ovaj mali singapurski restoran dokaz je da za ukusnu i kvalitetnu hranu nije potrebno mnogo novca, a ni pretenciozni restorani.

    IzvorIndex
    Zenica
    broken clouds
    16.7 ° C
    16.7 °
    16.7 °
    71 %
    0.3kmh
    84 %
    čet
    22 °
    pet
    28 °
    sub
    34 °
    ned
    36 °
    pon
    26 °