26 C
Zenica
Nedjelja, Septembar 15, 2019

Ukupno podjela

Severina ostala bez novca za advokate

Severina ostala bez novca za advokate

Severina ostala bez novca za advokate

Oko imena hrvatske pjevačice Severine uvijek se vežu novi skandali. Ovog puta za to su krivi srbijanski mediji koji su pisali kako je advokatska kompanija ‘Budimir & Metere’ otkazala Severini svoje usluge. Kako su mediji naveli, Severina nije plaćala usluge advokatima mjesecima zbog čega je ostala bez njihovih usluga.

“Seve niko ne želi zastupati jer svi zagrebački advokati znaju da je nemarna kad je plaćanje u pitanju. Pitanje je hoće li naći dobrog advokata”,rekao je sugovornik za Telegraf.

U ovom slučaju oglasio se i Severinin bivši advokat Dario Budimir te za portal 24sata.hr odbacio ove tvrdnje:

“Informacije koje imate su netočne. Više ne zastupamo Severinu u predmetima s M. Popovićem, ali nikako iz tih razloga. Severina Kojić je izuzetna kao osoba, prijatelj, majka, ali i klijent. Priča o dugovima je lažna vijest”, rekao je Budimir.

Povodom slučaja oglasio se i Severinin menadžer Tomislav Petrović te je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije nikome ostala dužna i nije htio komentirati zbog čega su advokati otkazali saradnju.

Srbijanski mediji ipak ne prestaju sa pričom o Severini. Ono oko čega se posebna prašina diže jeste pitanje da li pjevačica ima novca za plaćanje advokata i ako ne, kako si onda može priuštiti skupocijene stvari kao što je Gucci haljina kakvu je nosila pop pjevačica Katy Perry. Haljina je koštala oko 4 hiljade eura, a Seve se istom pohvalila na svom Instagram profilu.

Severina ostala bez novca za advokate
Zenica
few clouds
26 ° C
26 °
26 °
41 %
1.5kmh
20 %
ned
18 °
pon
26 °
uto
26 °
sri
13 °
čet
7 °
Severina ostala bez novca za advokate

Posljednje objavljeno