Spisak VIP članova u NK Čeliku, nema više besplatnog sjedenja u svečanoj loži

Objavljeno prije 2 godine

Ova sedmica je pokazala da ljubav prema Čeliku nije i nikada ne može biti izbrisana. U klub su dolazili ljudi svih profila, neki od njih odvajajući i zadnju marku da pomognu svoj klub ne tražeći ništa zauzvrat, pa čak ni ulazak na stadion da gledaju voljeni klub. Time su dokazali da Čelik ima snagu, ima svoje prijatelje, sinove i kćerke koji će ga uvijek nositi u srcu.

Među njima su i VIP članovi koji su platili članarine od 600 KM tako pomažući rad kluba u maksimalnom iznosu – njih 14 ukupno je kupilo 16 mjesta u svečanoj loži stadiona “Bilino polje”. No njihova žrtva nije veća od žrtve desetina onih koji nisu mogli izdvojiti taj novac – klub je svjestan da je nečija 1 KM vrednija od nečijih 100 KM i da neko ko nema novca da sada podrži voljeni klub iako želi svim srcem nije ništa manje vrijedan od onih koji su to već uradili. Čelikovci su pokazali zajedništvo dolazeći iz drugih gradova, izlazeći sa posla ili uskraćujući sebi nešto kako bi podržali klub – ostajemo nemjerljivo zahvalni svima što su podržali rad kluba bez obzira o kojem se iznosu radi kao i svima onima koji će svoje članarine uplatiti kada to budu mogli.

Imena VIP članova objavljujemo u skladu sa statutarnom obavezom da ista budu objavljena kao “Prijatelja kluba” na klupskoj web-stranici koja trenutno nije u funkciji. Samo VIP članovi imaju pravo korištenja svečane lože i više neće biti dozvoljeno besplatno korištenje klupskih resursa bez obzira o kome se radilo – svako ima pravo kupiti VIP članstvo i ne zloupotrebljavati klub bez obzira na svoje ime i prezime. Imena svih ostalih članova ne navodimo zbog zaštite ličnih podataka istih i molbe nekih od članova da se ne navode javno kao članovi kluba. Njihov stav ćemo poštovati i svima se zahvaliti – svi su pomogli koliko su mogli i nadamo se novom valu učlanjivanja već od ponedjeljka u prostorijama kluba.