U Zenici postavljen novi LED displej (VIDEO+FOTO)

Objavljeno prije 10 mjeseci

Svi moderni gradovi su već uveliko zamjenili statične bilborde novom LED tehnologijom koja pruža beskonačno velike mogućnosti reklamiranja i informisanja.

U Gradu Zenica je postavljen LED displej na najfrekventnijem mjestu, glavnom ulazu u Grad Zenica na adresi Bulevar kralja Tvrtka I – broj 17, pored Glavne gradske magistrale (GGM) sa dnevnim prometom od 20.000 osoba.

Veličina Garada Zenica, ali i brzina kojom se razvija bili su glavni razlog da otpočnemo poslovanje u oblasti pružanja usluga oglašavanja, a Grad Zenica je dobila regionalni BFC certifikat kao potvrdu za sredinu sa povoljnim poslovnim okruženjem.

LED displej je veoma reprezentativan i uočljiv u svim vremenskim uslovim. U uslovima jakog svjetla LED displej ima visoko isijavanje, dok u noćnim uslovima LED displej smanjuje snagu isijavanja i čini reklame prijatnim za prolaznike.

Prema istraživanjima kompanija iz oblasti marketinga, video reklame na LED displejima imaju visoko skretanje pažnje prolaznika, pa čak 9 od 10 prolaznika primjeti i zapamti viđenu reklamu.

Ako želite da Vaš proizvod ili usluga budu prezentirane na najprestižniji način i u najboljem mogućem svjetlu, te da tako pokažete i demonstrirate svoju moć i snagu onda je ovo ponuda za Vas.

Zahvaljujući LED displeju Vaša marketinška kampanja dobija potpuno novu dimenziju, i izdvaja Vas od konkurencije.

Povom nastupajućeg mjeseca Ramazana i blagodati koje donosi ovaj mjesec, za Vas smo napravili specijalnu ponudu za ramazanske čestitke na LED DISPLEJU, sa popustom do 50%.

Iskoristite priliku da svojim poslovnim partnerima i klijentima poželite sve najbolje povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana.

Za sve potrebne informacije slobodno nas kontaktirajte [email protected] ili +387 62 591 641, a možete posjetiti i našu oficijelnu stranicu na Facebooku klikom OVDJE.

“VAŠ KORAK U BUDUĆNOST MARKETINGA”.

.