10 C
Zenica
Četvrtak, Septembar 19, 2019

Ukupno podjela

Udala se i Ella Dvornik

Udala se i Ella Dvornik

Udala se i Ella Dvornik

Ella Dvornik, hrvatska blogerka i kćerka pokojnog pjevača Dine Dvornika, se udala za svog izabranika Charlesa Pearcea.

Ella je u vezi sa Charlesom već pet godina a s njim ima i kćerku Balie Dee. Charles je od Elle stariji 13 godina, a upoznali su se preko Facebook-a. Fanovi koji prate Ellu na Instagramu mogu pratiti svaki dio njenog života koji živi između Engleske i Hrvatske.

Vjenčanje ispred Elvisa Presleya

Ella i Carles su prethodnih dana odmarali u Meksiku, a nakon toga uputili su se u Las Vegas. U Kapeli cvijeća pred čovjekom koji izgledom oponaša Elvisa Presleya, par je izgovorio sudbonosno da. Nakon ceremonije vjenčanja slavlje su nastavili u dvoje.

Vjenčanje bez prijatelja i porodice bilo je izbog koji je par napravio iz više razloga. Nakon same ceremonije Ella se obratila fanovima na svom Instagram profilu.

‘Prije pet godina kada smo se tek upoznali, Charles me htio voditi u Las Vegas da se vjenčamo. Nisam imala vizu. Ali sada sam ju dobila! Koji je bolji način da se proslavi ovaj sretan završetak od stvaranja sretnog početka. Tri godine, otkako smo se zaručili, pokušavamo organizirati svadbu, ali s dvije obitelji, svaka na svoj kraju Europe, bilo je preteško. Dali smo sve od sebe i kako bi Frank rekao ‘we didi it our way’ (učinili smo to na svoj način). Evo nas, samo nas dvoje, službeno je. PS. Balie, volimo te, (postala si službena)’, napisala je Ella uz fotografiju koju je rado podijelila sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. 

Udala se i Ella Dvornik
Zenica
light rain
10 ° C
10 °
10 °
93 %
1kmh
75 %
čet
11 °
pet
14 °
sub
19 °
ned
24 °
pon
21 °
Udala se i Ella Dvornik

Posljednje objavljeno