VIDEO: Britanski “čitači misli” izveli nevjerovatan trik

Objavljeno prije 2 godine

Andrew i Darren, dvojica mladića koji su tokom vikenda nastupili u showu Britanski supertalent, još uvijek su top tema širom svijeta zbog nevjerojatnih trikova kojima su digli na noge žiri, publiku i gledatelje ispred malih ekrana.

Andrew i Darren predstavili su se javnosti kao “čitači misli”, pa se doista krasno poigrali s Amandom Holden i Simonom Cowellom, članovima žirija.

Darren je najprije od Holden zatražio da izabere bilo koji kontakt u svom mobitelu, zapamti zadnja tri broja te u glavi ponavlja ime dotične osobe, nakon čega je Andrew tačno ispisao na papir brojke 415 i ime Debbie.

Mladići su zatim zatražili od Cowella da na papir ispiše broj kuće koju je zamislio u svojoj glavi, da zidovima u toj kući odredi boju, kao i to da projecira kalendar s licem neke slavne osobe.

Naravno, jednom nakon što je Cowell dovršio zadatak, Andrew je ponovo bez greške odradio što je morao, te je jasno i glasno naveo da je Cowell zamislio broj 717, tirkiznu boju, te lice glumca Rogera Moorea.

Potom je uslijedio veliki finale, pitanje na koje vam tek neće biti lako dati odgovor.

Kako su i kada zamijenili majice? Vidjet ćete u nastavku već i sami, u dvoranu su ušetali u majicama maskirnih boja, koje su iznenada postale crne.