VIDEO: Od 27. aprila tri nova filmska naslova u Multiplexu Ekran

Objavljeno prije 2 godine

Urnebesna francuska komedija o neobičnom odnosu dviju kćeri i oca. Carol je introvertna računalna inženjerka koja još uvijek živi s majkom, a Caroline je buntovna đeparošica koja operira po hotelskim rivijerama. Ove dvije žene nemaju baš ništa zajedničko – osim istog oca Patricka, kojeg nisu nikada vidjele i koji je dao petama vjetra prije nego su se rodile. Do danas, kad se Patrick odlučio vratiti u njihove živote s odličnom idejom: da zajedno ukradu Stradivarijevu violinu vrijednu 15 milijuna eura. No, Patrick nije računao na totalni amaterizam i stalne prepirke svojih dviju kćeri.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati

Trailer film “Male tajne velikog latino zavodnika” možete pogledati na linku:

NOŽ U NAŠIM LEĐIMA (TRESSPASS AGAINST US)

Nož u našim leđima je priča o tri generacije porodice Katler, koja živi poput odmetnika u svom anarhičnom uglu jednog od najbogatijih sela Britanije. Čad Katler (Majkl Fasbender) je sin čovjeka sa krivičnim dosijeom, Kolbija (Brendan Gleeson) i stoga je bio odgajan da provede život kao lovac i lopov, koji stvara probleme policiji. Ali kada njegov sin, Tajson (Džordži Smit) dostigne punoljetsvo, Čad se uskoro upušta u borbu sa ocem oko budućnosti svoje mlade porodice.

Termin projekcija svaki dan od: 17:00 sati

NAJSRETNIJI DAN U ŽIVOTU OLIJA MAKIJA
(THE HAPPIEST DAY IN THE LIFE OF OLLI MAKI)

Prošlogodišnji dobitnik nagrade Izvjestan pogled u Cannesu biografska je drama o čuvenom finskom boksaču, Olliju Mäkiju. 1962. godine, na samom početku karijere, Olli se nenadano nađe u centru medijske pažnje kao prvi Finac koji će se boriti za titulu svjetskog boksačkog prvaka u perolakoj kategoriji. Skroman koliko i talentiran, Olli se teško nosi s ulogom nacionalnog junaka, a stvar nimalo ne olakšava činjenica da se beznadno zaljubio. Unatoč medijskoj pompi, napornim treninzima i dokumentarnoj ekipi koja ga prati u stopu, Olli se ne zanosi iluzijama, svjestan onoga što nitko ne želi izreći na glas, a to je da su šanse za pobjedu gotovo nepostojeće. Ovaj finski kandidat za Oscara reska je i duhovita kritika medijske mašinerije i zabavne industrije opsjednute spektaklom i pobjedničkim titulama.

Termin projekcija svaki dan od: 19:00 i 21:00 sati