“Zenički Ares” Harun Hodžić oduševio grčku na Vrilittos Cup-u

Objavljeno prije 2 godine

Greek God of strenght, engleski izraz za grčkog Boga junačke snage i moći, Aresa, zapravo je jedan kratki opis za reprezentativca junačke snage, moći i volje, Haruna Hodžića.

“Zenički Ares” proteklih dana boravi u Grčkoj sa Kadetskom rukometnom reprezentacijom, a popularna “Zemlja Bogova”, oduševljena je njegovim sjajnim učinkom za našu reprezentaciju. Naime, o našem Harunu Hodžiću pišu i Grci.

Jučer je igrana utakmica grupne faze između reprezentacije BiH i reprezentacije Grčke. Kako pišu grčki mediji, Bosna i Hercegovina je nanijela ‘bolan’ poraz domaćoj reprezentaciji, te im uništila svaku nadu za visoki plasman.

“Bosanci su sigurno vrlo sretni što na golu imaju Haruna Hodžića, a koji je u sjajnoj formi, te je odbrani čak i previše šuteva na gol reprezentacije Bosne i Hercegovine, iako je veliki broj šuteva bio sa linije šest metara”, stoji u zvaničnim izvještajima Vrilittos Cup-a.

Naravno da smo sretni i ponosni. Čestitamo Harunu Hodžiću na sjajnim igrama, kako protiv Grčke, tako i protiv jake Austrije i Hrvatske.