Američka glumica optužila Nicka iz Backstreet Boysa za silovanje

Objavljeno prije 1 godina

Američka glumica i pjevačica Melissa Schuman, bivša članica popularnog ženskog benda Dream, koji se raspao prošle godine, optužila je Nicka Cartera iz Backstreet Boysa za silovanje, prenose strani mediji.

Melissa je u podužem blogu napisala kako je četiri godine starijeg kolegu upoznala 2002. na setu jednog televizijskog filma – Nick ju je, tvrdi, jednoga dana poslije snimanja pozvao na druženje u njegov apartman.

– Odveo me u kupaonicu i počeo ljubiti. Odmah sam mu, jasno i glasno, dala do znanja kako ne želim ići dalje od toga. Odjednom je postao grub i na silu me oralno zadovoljio. Tražio je da mu napravim isto, ali odbila sam. Tad je potpuno poludio od bijesa. Užasno sam se bojala – napisala je Melissa.

Dodala je kako ju je Carter poslije toga odvukao u sobu, bacio na krevet, popeo se na nju i silovao je.

– U suzama sam mu govorila kako ne želim seks s njim. Objašnjavala sam mu da sam djevica i da se želim čuvati za budućeg supruga. Preklinjala sam ga da me pusti na miru, a on mi je samo cinično šapnuo u uho: ‘Ja bih mogao biti tvoj suprug’ – napisala je Schuman u blogu.

Nick joj je tjednima poslije silovanja slao prijeteće poruke, a Melissa se, iako posramljena i prestravljena, na kraju ipak povjerila menadžeru. Namjeravala je, tvrdi, tužiti Cartera, ali svi su joj rekli kako će si tako zauvijek uništiti ugled i karijeru.

– Menadžer me potpuno obeshrabrio. Uvjerio me da Nick ima najbolje branitelje u državi i kako nema šanse da ga osude – prisjetila se ova 33-godišnja američka pjevačica.

U blogu je također objasnila kako je odlučila sve iznijeti u javnost nakon što je na jednom portalu pročitala da još jedna žena optužuje člana benda Backstreet Boys za seksualni napad.

Carter još nije komentirao Melissine navode.

I just want to thank everyone for the outpouring of love and support. Thank you for bearing witness to my story. Thank…

Posted by Melissa Schuman on Monday, November 20, 2017