Bill Cosby zatvor smatra “nevjerojatnim iskustvom”

Objavljeno prije 3 mjeseca

Bill Cosby suprugu nije vidio od septembra, ali se s njom telefonom čuje tri puta dnevno. Zatvor smatra “nevjerojatnim iskustvom”, kazao je njegov glasnogovornik Andrew Wyatt za New York Daily News.

“Kaže da je to nevjerojatno iskustvo. Pomaže mu da bude kreativniji, a kad izađe, planira o proživljenom iskustvu pisati”, rekao je Wyatt u telefonskom intervjuu.

Dodaje da Camille Cosby ne posjećuje supruga u zatvoru SCI Phoenix u Philadelphiji. Njegov šef “preferira” svakodnevne telefonske razgovore s njom.

Par je, kaže Wyatt, prije nekoliko sedmica proslavio 55 godina braka, a njihova je veza još uvijek “čvrsta”.

Camillein neodlazak suprugu u zatvor nema nikakve veze s njezinim ponosom niti s mogućim razvodom.

Wyatt kaže i kako vjeruje da je nekadašnje vojno iskustvo Cosbyju pomoglo da se privikne na zatvorski život.

“Četiri je godine proveo u mornarici, a zatvor se ne razlikuje previše od mornarice. Ljudi imaju zajedničke sobe, spavaju iznad vas u krevetima na kat. Svi obavljaju svoj posao, a vi morate slijediti pravila”, rekao je Wyatt za Daily News.

Komičar Bill Cosby, poznat po ulozi u hit seriji ‘Cosby Show’ osuđen je na tri do deset godina zatvora zbog seksualnog napada.

Poznat kao “američki tata” zbog očinske uloge u popularnoj humorističnoj seriji iz osamdesetih godina kažnjen je zbog drogiranja i seksualnog napada na Andreu Constand 2004.

Vjeruje se da mu je zbog visoke starosne dobi dosuđena kraća kazna.