Gattuso: Najgori sam trener Serie A, ali pobjedu želim i protiv sina (VIDEO)

Objavljeno prije 12 mjeseci

“Iza nas je loše razdoblje, ovo je definitivno bila važna utakmica i zato veliko hvala igračima jer danas su stvarno bili dobri”, rekao je Gennaro Gattuso nakon pobjede 1:0 kojem je Milan srušio Inter te izborio polufinale Talijanskog kupa.

“Ne ide nam, no imamo kvalitetu, što smo pokazali protiv Intera, znamo se i boriti. Ja i dalje razmišljam kao igrač, vjerujem da glad i osjećaj da negdje pripadate vas mogu odvesti daleko”, rekao je Gattuso pa nastavio:

“Znamo da ova pobjeda neće riješiti naše probleme, ali će nam dati zraka. Ja sam vjerojatno najgori trener u Serie A, znam da trebam pojesti još puno tjestenine, ali uvijek želim pobjedu, čak i kad se igram sa sinom u vrtu. Želim da igrači pokažu u sljedećim utakmicama da ovo nije slučajnost.”

“Možda će neki reći da sam lud, ali ne vidim neku razliku u pristupu igrača u odnosu na poraz od Atalante. Pa i protiv Verone smo kontrolirali utakmicu dok nismo primili gol. Ova momčad je dobra dok ne dođe na prvu prepreku u utakmici, a protiv Intera toga nije bilo.”

Pred Milanom je sada gostovanje kod Fiorentine, za koje je upitan Nikola Kalinić koji je zadobio nagnječenje zgloba.