Ilma Karahmet pobijedila u RTL-ovom showu “Zvijezda” (VIDEO)

Objavljeno prije 5 mjeseci

Finalna večer muzičkog showa ‘Zvijezde’, u kojoj je žiri 18-godišnju Ilmu Karahmet proglasio novom pjevačkom zvijezdom i dobitnicom novčane nagrade od 100 hiljada kuna, započela je nastupom Nine Badrić i TOP5 finalista showa.

Ilma Karahmet otpjevala je pjesmu Christine Aguliere “Hurt”, nakon koje je cijeli žiri ustao, a Ina i Andrea su se rasplakale.

“Ilma, ja ću ti nešto otkriti o sebi, jednu svoju manu. Ja sam netko tko se voli zaljubiti u talent i onda istinski volim svoje kolege i kolegice, a tebi ću reći da ti zahvaljujem na suradnji kroz ovaj show… Volim te! Dobro došla, kolegice!”, rekao joj je njezin mentor Jacques, a Ilma je dobila maksimalan broj bodova, odnosno sve petice.

“Meni je jako teško ovo. Ja nisam nikad sudjelovala u showu gdje su tri kandidata toliko ravnopravni”, rekla je Nina, a složio se s njom i Tonči.

“Nismo mi ti koji moramo vas učiti nego smo mi imali od vas što za naučiti”, rekao je Tonči.

“Ovo će zvučati kao fraza, ali svi ste pobjednici”, rekao im je Jacques.

Nakon što su glasali za svakog kandidata posebno, žiri je došao na pozornicu, a Tonči je Ilmu Karahmet proglasio pobjednicom showa “Zvijezde”, te joj predao zvjezdanu statuu.

“Jako sam sretan zbog tebe i čestitam ti od srca”, rekao joj je Jacques zagrlivši je, a Ilma je još jednom otpjevala pjesmu Celin Dion i raznježila sve prisutne svojom prekrasnom izvedbom, dokazavši da je uistinu prava zvijezda.