29 C
Zenica
Ponedjeljak, Juli 22, 2019

Ukupno podjela

Nova greška u Game of Thrones, liku ‘narasla’ odsječena šaka

Nova greška u Game of Thrones, liku ‘narasla’ odsječena šaka

Serija “Game of Thrones” na samom je vrhuncu, a posljednja sezona ‘počastila’ je fanove s više gafova. Prvo je u jednom kadru uočena Starbucks čaša, a sada je liku u seriji odjednom narasla odsječena šaka.

Jaime Lannister, jedan od glavnih likova u seriji, ostao je bez šake već u trećoj sezoni, a potom su mu izradili ‘zlatnu’ šaku po kojoj je postao prepoznatljiv. Ipak, šaka mu je odjednom ‘narasla’, barem tako pokazuje promo fotografija pete epizode.

Riječ je o sceni u kojoj Jaime dođe u Grudobran kod svoje sestre, ali i ljubavnice, Cersei Lannister. Zagrljaj je ‘pao’ čim su se ugledali, a Jamie je stavio ruku na sestrina leđa.

Iako smo u epizodi vidjeli zlatnu šaku, na promo slici Jaime je imao onu pravu, što je izazvalo reakcije ljudi.

“Kao da nam je bio potreban još jedan dokaz”, “Izgleda da je Starbucks čaša bila tek početak”, “Sada je Jamieju šaka magično narasla”, samo su neki od komentara.

Mnogi fanovi tvrde kako su kreatori serije David Benioff (48) i D.B. Weiss (48) neoprezni u Game of Thrones.

Podsjetimo, fanovi nisu bili uskraćeni za gaf ni u prethodnoj epizodi, nakon koje se pričalo samo o jednom – Starbucks čaši koja je nekako uspjela završiti u kadru najiščekivanije serije godine.

Gledatelji su odmah počeli nagađati je li riječ o greški, pokušaju da se još više priča o seriji ili reklami. O svemu su se oglasili iz HBO-a te otkrili da je čaša tamo završila – greškom.

Zenica
broken clouds
29 ° C
29 °
29 °
45 %
2.6kmh
75 %
pon
27 °
uto
25 °
sri
26 °
čet
26 °
pet
26 °

Posljednje objavljeno