Novi hit Amela Ćurića: Ovo je jedna od njegovih najboljih pjesama da sada (VIDEO)

Objavljeno prije 3 mjeseca

Pjevač Amel Ćurić mjesecima je predano radio na novoj pjesmi i spotu, koju je najavio nesvakidašnjom kampanjom na društvenim mrežama.

Amel je i ovaj spot za novu pjesmu snimao u Hrvatskoj, tačnije u Zagrebu i u okolini Slunja i Zadra.

“Mislim da su ovakva vrhunska pjesma i kvalitetan tim dobitna kombinacija kada je riječ o ovom projektu. Videospot je radio Dario Radusin iz Zagreba, tekst Armin Šaković, dok su muziku za pjesmu zajedno radili Amil Lojo i Šaković. Pjesma ‘Niko’ već je izazvala reakcije ljudi, i prije premijere, zbog neobične kampanje koju je osmislio moj tim SalesForce, kojem se zahvaljujem na podršci. Veliko hvala i kolegama koje su podržale kampanju i na društvenim mrežama snimile kratki video govoreći samo ‘Amel Ćurić, niko'”, izjavio je Amel.

Naime, Amelove kolege i prijatelji iz javnog života objavljivali su storije na Instagramu u kojima govore “Amel Ćurić, niko”, bez ikakvog objašnjena ili najave o čemu se točno radi.

“Glavnu ulogu u spotu igra manekenka Aleksandra Stojaković, koja je mnogima vjerovatno poznata iz reklama sa velikim zvijezdama, među kojima je i nogometaš Ronaldinjo. Spot je sniman na više lokacija u Hrvatskoj i BiH, a zahvalio bih se i našim momcima iz HudHudPro koji su pomogli u snimanju nekoliko scena”, dodao je Ćurić.

Kolege iz muzičkog svijeta koje su već čule pjesmu ‘Niko’, kažu da je ovo jedna od Amelovih najboljih pjesama da sada.