Otkazani koncerti Olivera Dragojevića u Splitu

Objavljeno prije 1 godina

Pjevač je prisiljen zbog zdravstvenih razloga otkazati splitske koncerte kojima se izrazito veselio, javlja Oliverov tim. Koncerti su, dodaju, otkazani do završetka Oliverova liječenja.

“Oliveru je jako teško što mora razočarati publiku koja ga toliko godina prati, ali svi vjerujemo u pozitivan ishod i nove koncerte”, službeno je saopšteno iz Oliverovog tima.

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

Dragojević je prisiljen zbog zdravstvenih razloga otkazati splitske koncerte kojima se izrazito veselio. Oliver se, kao što je javnost upoznata, već mjesecima bori s teškom bolesti

Koncerti pod nazivom ‘OLIVERovih 70’ uz Zagrebačku filharmoniju, koji su se trebali održati 15. i 16. prosinca u splitskoj Spaladium Areni, otkazuju se do završetka liječenja.

Povrat novca kupcima za kupljene ulaznice počet će od srijede, 13.12. Kupci povrat sredstava mogu dobiti na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznice, a ako su ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, povrat će dobiti automatski na terećenu karticu te se nije potrebno javljati Eventimu.

Zbog velikog broja prodanih ulaznica cjelokopni povrat ulaznica može biti u nešto dužem periodu nego obično.