15.7 C
Zenica
Srijeda, Juni 19, 2019

Ukupno podjela

Poslušajte novu baladu Sergeja Ćetkovića “Ljubav” (VIDEO)

Poslušajte novu baladu Sergeja Ćetkovića “Ljubav” (VIDEO)

Sergej Ćetković, jedan od najcjenjenijih i najpopularnijih regionalnih kantautora snimio je atraktivan video spot za svoju najnoviju pjesmu “Ljubav”.

Pjesma predstavlja značajan pomak u karijeri jedne od najvećih zvijezda pop muzike na ovim prostorima. 

Sergej potpisuje muziku i tekst ove predivne balade, a aranžman su napravili Marko Milatović i Vladan Popović Pop. Za sjajnu ekranizaciju koja gotovo prerasta u emotivnu filmsku priču zaslužan je Dušan Ivanović.

“Ova pjesma predstavlja nešto zaista posebno u mojoj dosadašnjoj karijeri. Balade me uvijek najviše inspiriraju, ali se pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju da vas pri svakom slušanju uvijek iznova potpuno pomaknu, ne događaju toliko često. Ova je upravo takva. Raskošna, iskrena, duboka do te mjere da je možda i ne treba opisivati riječima. Iz tog sam razloga želio da je prati potpuno neočekivan, vrlo simboličan i dirljiv spot koji će, siguran sam, poslati važnu poruku. ‘Luštica bay’ je bio pravi izbor lokacije zbog čarobne atmosfere ovog ‘novog grada na Jadranu’, čija prelijepa marina, šetalište te sofisticiran i atraktivan ambijent svemu daju posebnu draž. Veselim se reakcijama publike!”,rekao je Sergej .

Sergej najavljuje i veliku ljetnu turneju po Jadranu, a prvi koncert će biti na Ljetnoj pozornici u Opatiji 27. jula.

Zenica
clear sky
15.7 ° C
16 °
15.6 °
93 %
1kmh
0 %
sri
26 °
čet
27 °
pet
27 °
sub
29 °
ned
24 °

Posljednje objavljeno