Poslušajte razgovor sa Željkom Joksimovićem (AUDIO)

Objavljeno prije 6 mjeseci

U Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici u subotu će svoj solistički koncert nakon više godina održati Željko Joksimović.

Sa Željkom Joksimovićem danas smo razgovarali u programu našeg radija koji nam je otkrio nekoliko detalja šta to zeničku publiku očekuje u subotu.

“Mogu da kažem da je bend u malo proširenom sastavu nego prošli put. Imamo neka blaga iznenađenja što se tiče repertoara pjesama i siguran sam da će to publika dobro prihvattiti, te da ćemo se dobro družiti kao i do sada”, otkrio nam je Joksimović.

Na pitanje kakve su reakcije publike bile na novu pjesmu koju je izdao prije nekoliko dana Željko je kazao kako su reakcije pozitivne.

“Jako sam srećan i zadovoljan reakcijama na tu kompoziciju koja je za kratko vrijeme skrenula pažnju svojim postojanjem i žanrom na nešto što smo slušali mi malo stariji osamdesetih godina. Mislim da će ta pjesma u danima koji su pred nama prijati slušaocima”, kazao je Joksimović.

Podsjetimo, koncert Željka Joksimovića je u subotu, 17. novembra, u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” sa početkom od 20:00 sati.