Pucnjava na Bulevaru, srećom nema povrijeđenih

Objavljeno prije 1 godina

Dana 12.12.2017. godine, u 12,45 sati, u ulici ZAVNOBiH-a, od strane policijskih službenika zaustavljeno je putničko motorno vozilo marke „BMW“, registarskih oznaka J24-M-682, kojim je upravljalo lice Dž.A. Izvršenom kontrolom kao i tehničkim pregledom ustanovljeno je da je navedeno lice izvršilo krivično djelo krivotvorenje isprave, nakon čega je sporno vozilo oduzeto i bit će predmet daljnjih provjera.

Dana 12.12.2017. godine, u ulici Mala Broda, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo lica R.N., iz koje je tom prilikom otuđen jedan laptop. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Dana 12.12.2017. godine, u 20,25 sati, u ulici Bulevar Ezhera Eze Arnautovića, od strane nepoznatog lica je izvršeno krivično djelo izazivanje opće opasnosti upotrebom vatrenog oružja. Na licu mjesta od strane policijskih službenika su pronađene četiri čahure. Povrijeđenih nije bilo. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, koji poduzimaju aktivnosti na otkrivanju izvršioca ovog krivičnog djela.