14 C
Zenica
Ponedjeljak, August 26, 2019

Ukupno podjela

Šampionski pehar i zlatne medalje ponovo uručene BIMAL ulju

Šampionski pehar i zlatne medalje ponovo uručene BIMAL ulju

Proizvodi kompanije BIMAL još jednom su nagrađeni zlatom za vrhunski kvalitet jestivih ulja, a kao šampion u grupi proizvoda BIMAL je u Brčko donio i veliki Šampionski pehar Novosadskog sajma.

“Kvalitet naših proizvoda jeste naš najveći ponos jer potvrđuje da vrijednim radom, odličnim sistemom kvaliteta i kolegama koji vode računa da ispunimo zahtjeve naših kupaca na police plasiramo uvijek jednako kvalitetan proizvod. Sada, u godini kada smo lansirali i novi proizvod – BIMAL Omegu, prestižna potvrda ocjenjivačke komisije Novosadskog sajma je od izuzetnog značaja” rekla je Nataša Pucar, direktor Korporativnih komunikacija STUDEN Holdinga u čijem sastavu posluje brčanska fabrika za proizvodnju jestivog ulja BIMAL.

Briga o kvalitetu proizvoda počinje već od odabira sirovine, a kompanija BIMAL od akvizicije 2002. godine konstantno radi na unapređenju kvaliteta jestivih ulja, edukaciji zaposlenih i modernizaciji proizvodnih pogona. Kako bi svojim potrošačima obezbijedila mogućnost izbora pri kupovini, BIMAL se opredijelio za BEZ GMO proizvodnju i dugogodišnjim članstvom u Dunav Soja asocijaciji potvrđuje svoju odluku da na tržište plasira samo proizvode koje su garantovano bez prisustva genetskih modifikacija, saopćeno je iz ove kompanije.

Novi proizvod kompanije BIMAL, zlatom nagrađena BIMAL Omega predstavlja ulje bogato nezasićenom omega-3 masnom kiselinom i vitaminom E, a zahvaljujući recepturi doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi, te prati stil uravnotežene ishrane.

Zenica
scattered clouds
14 ° C
14 °
14 °
100 %
1kmh
40 %
pon
25 °
uto
28 °
sri
28 °
čet
28 °
pet
26 °

Posljednje objavljeno