Ukupno podjela

Sejo Sexon iznerviran napustio studio RTRS-a (VIDEO)

Sejo Sexon iznerviran napustio studio RTRS-a (VIDEO)

Tokom emisije koja ide u programu studija RTSR-a Sejo Sexon, frontmen grupe Zabranjeno pušenje, naputio je studio. Do ovakvog postupka Sexona došlo je nakon dugotrajne rasprave koju je vodio sa drugiom gostom emisije, a radi se o vlasniku Hard rock radija.

Nakon što je voditeljica emisije postavila pitanje funkcionisanja plejlista, rasprava se rasplamsala. Iako je vlasnik radija tvrdio kako liste nisu namještene i da svi, uključujući Sexona mogu doći i uvijeti koje su pjesme puštane 15 godina unazad, pjevač se nije slagao s njim. Vlasnik je također dodao da manje-više svi koriste slične programe, nakon čega je, vidno uznemiren Sexon izjavio: “Vi stvarno živite u naučnoj fantastici.”

Rasprava je trajala a ni vlasnik radija nije štedio riječi pa je Sexona nazvao pijanim ili nadrogiranim:

 “Ti si pijan ili nadrogiran, nemoj na mene vikati, čovječe, daj malo šuti…”

Ni nakon pokušaja voditeljice emisije da smiri strasti, rasprava nije završena te je suosnivač Zabranjenog pušenja ustao i napustio studio.

 ” Imate priliku raspraviti s gospodinom sve… Jer ovo je sramota stvarno što pričate”, govorio je Sexon dok je izlazio. On je još dodao kako u sat vremena “gospodin nije izgovorio nijednu istinitu rečenicu. To u životu nisam vidio, a 30 godina se motam po vašim mjestima. Sram vas bilo”, kazao je odlazeći iz studija.

https://www.youtube.com/watch?v=kerSPHCOt7o


Zenica
clear sky
18 ° C
18 °
18 °
93 %
1kmh
0 %
pet
26 °
sub
27 °
ned
26 °
pon
25 °
uto
26 °

Posljednje objavljeno