Suad Kaknjo izabran za Sportskog radnika 2017. godine

Objavljeno prije 1 godina

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović danas je u svom kabinetu razgovorao sa Suadom Kaknjom, istaknutim zeničkim privrednikom i sportskim radnikom.

Gradonačelnik Kasumović čestitao je gospodinu Kaknji na vrijednom priznanju “Sportski radnik 2017. godine” koje mu je dodijeljeno na 7. manifestaciji “Izbor sportiste godine” u organizaciji Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine.

Suad Kaknjo je dugogodišnji predsjednik Atletskog kluba “Zenica”, najuspješnijeg sportskog kluba u našem gradu i aktuelni je predsjednik Atletskog saveza BiH.

Kasumović i Kaknjo su razgovarali o aktuelnom stanju u privredi našeg grada, a neizostavna tema bili su i budući projekti AK “Zenica” koji će kao i ranije biti podržani od strane Gradske uprave.

“Zenica je grad velikih sportskih mogućnosti, a Atletski klub Zenica je dokaz kako se kvalitetnim i domaćinskim vođenjem mogu napraviti vrhunski rezultati”, istakao je gradonačelnik Kasumović.

Kaknjo u svoje lično i u ime članova kluba zahvalio se gradonačelniku Kasumoviću i Gradskoj upravi na podršci i transparentnosti u radu.