Sven-Goran Eriksson novi selektor BiH?

Objavljeno prije 1 godina

U reprezentaciji Bosne i Hercegovine već dugo priželjkuju veliko ime na selektorskoj poziciji, a čini se kako bi se to uskoro moglo i ostvariti!

Naime, poznati švedski trener Sven-Goran Eriksson potvrdio je da mu je preko menadžera ponuđena selektorska funkcija, te da je za istu – vrlo zainteresiran!

Za bh. reprezentaciju rekao je kako u njoj vidi potencijal jer ima vrlo dobre igrače, ali i da još nije stupio u službeni kontakt s Nogometnim savezom BiH.

“Nikada nisam razgovarao s ljudima iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, ali me moj agent nazvao i ponudio mi posao na klupi te reprezentacije. Znam da imaju poprilično dobru ekipu i puno igrača koji igraju u dobrim klubovima, između ostalog, u Italiji i Bundesligi. Ipak, nisam se previše zamarao tim jer nije bilo ništa konkretno”, rekao je Eriksson i dodao:

“Znam da BiH ima odličnu reprezentaciju. U posljednjem ciklusu nisu izborili plasman na Svjetsko prvenstvo i s obzirom na igrače koje imaju, to bi bio zanimljiv zadatak. Ipak, teško je govoriti o tome jer se još uvijek nije ništa pričalo”, zaključio je švedski stručnjak koji je u bogatoj trenerskoj karijeri sjedio i na klupi Rome, Benfice, Fiorentine, Manchester Cityja te brojnih drugih klubove, dok je selektorsku funkciju obnašao na klupi Engleske, Meksika i Obale Bjelokosti.