Teško povrijeđena jedna osoba iz Sarajeva u jučerašnjoj tuči u Zenici

Objavljeno prije 2 godine

Dana 09.04.2017. godine, u 03,30 sati, u ulici Dr. Abdulaziza Aska Borića, od strane više nepoznatih lica izvršen je fizički napad na lica Č.A. iz Sarajeva i M.T. iz Zenice, kojom prilikom je lice Č.A. zadobilo teške tjelesne povrede, dok je lice M.T. zadobilo lakše tjelesne povrede, konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policijske Policijske uprave I, dok se nastavljaju aktivnosti policijskih službenika na identifikovanju i pronalasku izvršilaca ovog napada.

Dana 09.04.2017. godine, u 16,00 sati, na magistralnom putu M-17, u mjestu Nemila, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke “VW Golf”, registarskih oznaka WOBF 7427, kojim je upravljao Č.Š., iz Savezne Republike Njemačke, vozilo “VW Passat”, registarskih oznaka ST844 LL, kojim je upravljao A.J. iz Republike Hrvatske i putničko vozilo marke “Opel”, registarskih oznaka T92-J-335, kojim je upravljala S.U. iz Zenice. U ovoj nezgodi teške tjelesne povrede, konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica, zadobila je S.J. iz Zenice, saputnik u vozilu “Opel”. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policijske Policijske uprave I.