1.9 C
Zenica
Ponedjeljak, 27 Januara, 2020

Ukupno podjela

U Jajcu danas međunarodni skokovi s vodopada

U Jajcu danas međunarodni skokovi s vodopada

U Jajcu danas međunarodni skokovi s vodopada

U Jajcu je sve spremno za održavanje Petih međunarodnih skokova s vodopada u Jajcu. Ova velika sportsko-turistička manifestacija održat će se 17. augusta u organizaciji Javne ustanove „Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca“ i uz generalno pokroviteljstvo Općine Jajce.

Manifestacija iz godine u godinu prerasta u značajan sportsko-turistički događaj u regionu, koja na jedinstvenoj lokaciji okupi najbolje skakače. Svoje učešće najavili su najuspješniji skakači iz Bosne i Hercegovine i regiona. Na skokovima će nastupiti i istaknuta High Diving skakačica Laura Rosse iz Sjedinjenih Američkih Država.

Početak skokova s jednog od najljepših vodopada u Europi planiran je u 17:00 sati, kada će više od 20 skakača tradicionalnim skokom „Lasta“ obilježiti vrhunac vrlo uspješne turističke sezone u gradu Jajcu.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan

Organizacijski odbor „5. Međunarodnih skokova s vodopada u Jajcu„ donio je Odluku o propozicijama ovogodišnjih skokova u natjecateljskom dijelu i to da će se skokovi izvoditi isključivo na glavu, pravo natjecanja imaju punoljetne osobe i maloljetne osobe uz pisanu suglasnost roditelja, svi natjecatelji će prije skokova obaviti ljekarski pregled radi utvrđivanja psiho-fizičke
spremnosti, natjecatelji koji prođu ljekarski pregled potpisat će Izjavu za skakanje s vodopada na vlastitu odgovornost, skakači će se natjecati u dvije serije skokova u stilu Lasta. Organizacijski odbor zadržava pravo odabira učesnika na skokovima, najbolje ocijenjena tri skoka bit će nagrađeni peharom, najbolje izveden skok u Slobodnom stilu će biti nagrađen.

Sponzori manifestacije su: Općina Jajce, Federalno ministarstvo okoliša i turizma i kompanija Telemach. Nakon održanih skokova, u središtu grada će se održati koncert jedne od najznačajnijih rock grupa na našim prostorima Divljih jagoda uz nastup predgrupe Lazy band.

IzvorNAP
U Jajcu danas međunarodni skokovi s vodopada
Zenica
fog
1.9 ° C
2 °
1.7 °
100 %
1.5kmh
90 %
pon
1 °
uto
5 °
sri
8 °
čet
4 °
pet
8 °
U Jajcu danas međunarodni skokovi s vodopada

Posljednje objavljeno