U NK Čelik učlanjen jubilarni 700-ti član kluba

Objavljeno prije 2 godine

U NK Čelik učlanjen je i jubilarni 700-ti član kluba koji je na taj način podržao njegov rad i postao član njegove Skupštine. Ta čast pripala je 24-godišnjem Hadisu Durmišu iz Zenice koji nije očekivao da će baš on biti član koji će ponijeti taj broj na svojoj članskoj kartici.

Ljubav prema svom klubu naslijedio je od starije braće i svog oca s kojima je redovno išao na utakmice na “Bilinom polju” koje su mu uvijek bile upečatljive zbog sjajne atmosfere. Ipak, prava ljubav prema Čeliku desila se u drugom gradu – tokom studija u Mostaru često je posmatrao situaciju oko sebe i pratio vjerne “Robijaše” koji su prelazili tolike kilometre da podrže svoj klub u tom hercegovačkom gradu. Posebno je ostajao fasciniran činjenicom da su svaki put dolazili da beskompromisno podrže svoj klub iako su često bili vraćani u Zenicu bez da su i pogledali utakmicu. Pojedinac često može biti objektivniji tek kada se izmakne iz svoje sredine i trezveno sagleda situaciju – shvatio je da je NK Čelik Zenica jedan od klubova sa najvećim potencijalom koji ne iskorištava i pristupio je njegovom članstvu u nadi da će ga podržati svojim doprinosom i idejama.

Kao programer izrazio je spremnost da klub pomogne kao volonter u izradi modernih aplikacija i web-stranice na čemu mu klub ostaje zahvalan i što će moći realizirati kroz klupsku volontersku službu. Svim ostalim Čelikovim navijačima poručio je da podrže njegov rad učlanjenjem u klub i kupovinom ulaznica jer Zenica zaslužuje moderniji i stabilniji klub – simbol grada!

U klub se možete učlaniti svakim radnim danom od 12 do 16 h uz predočenje lične karte ili nekog sličnog dokumenta.