Ukupno podjela

U ulici Juraja Neidharta Zeničanin fizički napao državljanina Crne Gore

U ulici Juraja Neidharta Zeničanin fizički napao državljanina Crne Gore

Na području Kantona javni red i mir je narušen u šest slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede.

U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Dana 21.05.2019. godine, oko ponoći, u ulici Juraja Neidharta kod broja 1, od strane lica M.M., iz Zenice, izvršen je fizički napad na lice N.R., državljanin Crne Gore, koje je tom prilikom zadobilo lakše tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Policijski službenici su lice M.M. lišili slobode i zadržali u prostorijama za zadržavanje.

Dana 21.05.2019. godine, u 14,20 sati, u ulici Patrioske lige, u Nemili, od strane lica K.A., iz Zenice, izvršen je fizički napad na lice T.S., iz Zenice, koje je tom prilikom zadobilo lakše tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Lice K.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Na području Kantona dogodilo se deset saobraćajnih nezgoda, u kojim su tri lica zadobilo lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Zenica
clear sky
15 ° C
15 °
15 °
100 %
1kmh
0 %
uto
22 °
sri
25 °
čet
26 °
pet
29 °
sub
26 °

Posljednje objavljeno