Ukraden automobil sa parkinga Kantonalne bolnice Zenica

Objavljeno prije 2 godine

Dana 26.04.2017. godine, u vremenu od 18,00 do 21,20 sati, u ulici Odmut, od strane nepoznatog lica izvršena je teška krađa u stan vlasništvo lica D.Dž. iz Zenice, kojom prilikom je iz stana otuđen novac i zlatni nakit. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

U toku noći 25/26.04.2017. godine, sa parking prostora u krugu Kantonalne bolnice Zenica, od strane nepoznatog lica izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila marke “Renault Megane”, registarskih oznaka T95-J-217, vlasništvo A.H. iz Zenice. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Dana 26.04.2017. godine, u 18,50 sati, na parking prostoru na Kamberović polju, izvršenim legitimisanjem i pregledom policijski službenici su kod lica K.A. iz Žepča pronašli dva paketića sa suhom zeljastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave I, a sporna materija je oduzeta i bit će predmet daljnjih vještačenja.