Večeras Zimske čarolije uz Deejay Benju

Objavljeno prije 12 mjeseci

Do kraja godine nam je ostalo još par dana i bez obzira na povoljne vremenske uslove i visoke temperature počinjemo sa zagrijavanjem za novogodišnji spektakl koji nas očekuje sljedeće nedjelje.

Zimske čarolije, projekat Fiori group, Radija Zenit i RTV Zenice, opet krase centar Zenice i zajedno smo do kraja januara 2018. godine.

Večeras uz Deejay Benju nagrađujemo LJUBAV. Večeras smo odlučili da nagradimo prvih 10 ljubavnih parova sa BESPLATNIM KLIZANJEM koji se na poseban sound/znak našeg dj-a prvi prijave. Provjeravamo kako ljubav opstaje na našem ledu 🙂 I svi Vi koji ste single ste dobro došli, spremili smo nagrade i za Vas.

Naravno, osim kućica u kojima imate na raspolaganju bogat ugostiteljski program, ove godine imamo i klizalište od 200 m2.

Podsjećamo da je sat vremena klizanja radnima danima do 17 sati 4 KM, a od 17 do 23 sata, kao i cijeli dan subotom i nedjeljom 5 KM. U cijenu je uračunato iznajmljivanje klizaljki.

Projekat Zimske čarolije su i ove godine podržali: Grad Zenica, autopraona Ozone, domaći kablovski operater TX tv, Bihaćka pivovara, Banjalučka pivara, Karlovačko, Vinarija Povratak, UniCredit Bank, autopraona Ozone, a vikend program Euro-asfalt.

Zimske čarolije rade svaki dan od 10 do 23 sata.

Vidimo se večeras u drugačijoj noći kada nagrađujemo ljubav 🙂