VIDEO: Od 20. aprila nova tri filmska naslova u programu Multiplexa Ekran Zenica

Objavljeno prije 2 godine

Urnebesna komedija “OBITELJSKA BANDA”, krimi triler “GRAD NEUPADLJIVE SVJETLOSTI” i dokumentarac “SLOBODNI DA TRČIMO” od 20. aprila na programu Multiplexa Ekran Zenica

OBITELJSKA BANDA (FAMILY HEIST)

Urnebesna francuska komedija o neobičnom odnosu dviju kćeri i oca. Carol je introvertna računalna inženjerka koja još uvijek živi s majkom, a Caroline je buntovna đeparošica koja operira po hotelskim rivijerama. Ove dvije žene nemaju baš ništa zajedničko – osim istog oca Patricka, kojeg nisu nikada vidjele i koji je dao petama vjetra prije nego su se rodile. Do danas, kad se Patrick odlučio vratiti u njihove živote s odličnom idejom: da zajedno ukradu Stradivarijevu violinu vrijednu 15 milijuna eura. No, Patrick nije računao na totalni amaterizam i stalne prepirke svojih dviju kćeri.

Termini projekcija svaki dan od: 20:00 sati

Trailer film “Obiteljska banda” možete pogledati na linku:

GRAD NEUPADLJIVE SVJETLOSTI (CITY OF TINY LIGHTS)

Tomi Akhta,, posvećeni sin i iznureni privatni detektiv – tek se osvješćuje od još jednog mamurluka, kada njegov naredni slučaj zakuca na vrata. Melodi, prostitutka, želi da pronađe svoju prijateljicu, Natašu, koja je nestala bez traga i glasa. Kako zadire dublje u slučaj, Tomijevo putovanje ka istini vodi ga u skrivene slojeve savremenog Londona, otključavajuci šokantne tajne o bivšim ljubavima, prijateljstvima i porodici.

Termin projekcija svaki dan od: 19:00 i 21:00 sati

Trailer film “Grad neupadljive svjetlosti” možete pogledati na linku:

SLOBODNI DA TRČIMO (FREE TO RUN)

Danas, svako može da trči, potrebna je samo volja i par dobrih patika. Ali prije samo 50 godina, trčanje se smatralo disciplinom kojom se bave samo vrhunski sportisti, koji se trkaju na stazama. Dokumentarac prati kako se trčanje tokom istorije preselilo sa stadiona na ulice.

Termin projekcija svaki dan od: 17:00 sati

Trailer film “Slobodni da trčimo” možete pogledati na linku: