VIDEO: U Multiplexu Ekran pretpremijera filma Paklene ulice 8 (Fast & Fourious)

Objavljeno prije 2 godine

Sedmicu udarnih naslova predvodi pretpremijerna projekcija dugo očekivane žestoke akcije “PAKLENE ULICE 8”, komedija koja će vas nasmijati do suza “U VELIKOM STILU”, animirana komedija “MALI ŠEF (3D)” i nevjerovatna drama “POZDRAVI IZ FUKUŠIME” od 13. aprila na programu Multiplexa Ekran Zenica.

PAKLENE ULICE 8 (FAST & FOURIOUS)

Sad kad su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brayan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji vječito putuje po svijetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Charlize Theron) zavede Doma u svijet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobjegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad prije nisu imali. Od obala Kube i ulica New Yorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći cijeli svijet ne bi li spriječila anarhistu da pokrene haos na svjetskoj sceni… i vratila kući čovjeka koji je od njih napravio porodicu.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati

U VELIKOM STILU (GOING IN STYLE)

Za osvetu nikad nije kasno! Trojica hollywoodskih velikana i dobitnici nagrade Oscar nasmijat će vas do suza kao pljačkaši banke! „U velikom stilu” je remake filma iz 1979. godine. Trojica umirovljenika, Willie, Joe i Al, koji žive zajedno i polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeći način kako platiti zaostale račune i provesti više vremena sa svojim najmilijima. U jednom trenutku odluče opljačkati svoju banku kako bi se domogli svojih novaca. Od zamršenog planiranja do savršene provedbe, ova će pljačka trojcu koje je društvo otpisalo, udahnuti novu energiju. Ako im pođe za rukom, novac će im sigurno dobro doći, a ako ih uhvate, što je najgore što se može dogoditi trojici staraca? Možda će otići u zatvor, možda u grob. U svakom slučaju, otići će “U velikom stilu”.

Termin projekcija svaki dan od: 20:00 sati

MALI ŠEF (3D) (THE BOSS BABY 3D)

DreamWorks Animation i redatelj filma Madagaskar, Tom McGrath, pozivaju vas da upoznate najneobičniju bebu. Mali šef je urnebesna, univerzalna priča o bebi koja nosi odijelo, aktovku i ponaša se kao šef. Sedmogodišnji dječak Tim ljubomoran je na svog novog mlađeg brata, kojeg njegovi roditelji obožavaju. Međutim, Tim uskoro otkriva veliku tajnu svoga brata te će se morati udružiti zajedno s njim, kako bi svaki od njih ostvario svoj cilj. Mali šef je urnebesna priča o utjecaju dolaska nove bebe u obitelj, ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka. Ova originalna komedija o važnosti obitelji privući će sve generacije.

Termin projekcija svaki dan od: 17:30 sati
Subotom i nedjeljom u dodatnim terminima od: 12:00, 14:00, 16:00 i 17:30 sati

POZDRAVI IZ FUKUŠIME (FUKUSHIMA MON AMOUR)

U bjekstvu od svojih neostvarenih životnih snova mlada Njemica Mari putuje u Japan. Tamo se priključuje organizaciji Clowns4Help, koja u katastrofom pogođeno područje Fukušime žrtvama trostruke katastrofe iz 2011. želi da donese malo radosti u nužna skloništa, u kojima još uvijek žive pretežno stariji ljudi jer nisu željeli ili nisu mogli da se isele. Međutim, Mari uskoro sebi mora da prizna da za ovu vrstu posla nije nimalo sposobna. Neposredno prije toga, u namjeri da ponovo pobegne, ona sreće svojeglavu Satomi, posljednju gejšu Fukušime, koja je sebi utuvila u glavu da se vrati svojoj razorenoj kući u zabranjenoj zoni. Mari pomaže Satomi u poslovima oko raščišćavanja. Pri tom se mlada i stara žena, koje ne mogu biti različitije, polako zbližuju i obje se sukobljavaju sa duhovima svojih prošlosti.

Termin projekcija svaki dan od: 17:00 sati