Zeničanin u stanu pucao iz pištolja, pa uhapšen

Objavljeno prije 1 godina
Foto: Ilustracija

Dana 19.02.2018. godine, u 00,40 sati, u ulici ZAVNOBIH-a bb, u stanu vlasništvo lica B.S., od strane lica B.A., iz Zenice, izvršeno je krivično djelo izazivanje opće opasnosti na način da je navedeno lice iz vatrenog oružja, tačnije pištolja, ispalilo jedan hitac, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, kojom prilikom je sporno oružje oduzeto a lice B.A. lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 19.02.2018. godine, u 21,05 sati, u ulici Zmaja od Bosne, od strane lica M.S., iz Zenice, je izvršeno oštećenje putničkog motornog vozila marke “Nissan”, registarskih oznaka M16-K-382, vlasništvo lica R.S., iz Zenice. Policijski službenici su navedeno lice lišili slobode i zadržali u prostorijama za zadržavanje.

Dana 19.02.2018. godine, u vremenu od 03,00 do 03,30 sati, u ulici Crkvice kod broja 48, od strane nepoznatog lica je izvršena teška krađa u kiosk “iNovine”, odakle je tom prilikom otuđena neutvrđena količina raznih vrsta cigareta. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.