-5 C
Zenica
Petak, Decembar 6, 2019

Ukupno podjela

U Zenici počeo sa radom Centar za strane jezike "Zeppelin"

U Zenici počeo sa radom Centar za strane jezike “Zeppelin”

U Zenici počeo sa radom Centar za strane jezike “Zeppelin”

U Zenici je početkom septembra otvoren Centar za strane jezike “Zeppelin” koji nudi kurseve njemačkog jezika za djecu i odrasle. Ono što je novo je činjenica da od 01. oktobra Zeppelin pored večernjih kurseva za djecu i odrasle organizuje jutarnje ili popodnevne termine koje kandidati mogu uskladiti sa svojim slobodnim vremenom direktno u dogovoru s profesorom predavačem.

Polaznici kurseva A1, A2, B1 i B2 obuhvaćaju sljedeće kategorije:
* Stručna terminologija za medicinare
* Zaposleni
* Nezaposleni i studenti
* Srednjoškolci i
* Osnovci

Tokom kursa nakon svake nastave koja se obavlja u malim grupama do 12 osoba, omogućena je i tridesetominutna gratis komunikacija. Kroz nastavu je omogućena i nadogradnja koja podrazumijeva usavršavanje jezičnih sposobnosti dva puta sedmično kroz pisanje, gramatiku i razgovor. Tokom kursa omogućena je i simulacija ispita za Goethe certifikat. Dio sredstava koji se naplati za pohađanje kurseva po nivoima je namijenjen u humanitarne svrhe.

Zeppelin također u svom Centru nudi i usluge prijevoda dokumentacije na njemački jezik koji vrši stručni prevodilac, sudski tumač i profesor s dugogodišnjim iskustvom u prevođenju.

Centar za strane jezike “Zeppelin” Zenica od oktobra mjeseca nudi i posredništvo za siguran i provjeren posao za medicinare u Njemačkoj.

Uslovi za dobijanje posla su završena medicinska škola i položen B1 certifikat. Poslodavac plaća avionsku kartu do Njemačke i nema nikakvih skrivenih provizija za potencijalne radnike. Posao podrazumijeva rad u Helios Klinikum u Berlinu i Staračkim domovima u Berlinu, Korbachu, Neukirchenu, Lichtenfelstu, Frankenbergu i Cottbusu.

Početna plaća je od 2150 eura brutto plus dodaci, do 3200 eura nakon što se uradi “Anerkennung”.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti putem maila [email protected] ili u prostorijama Centra na adresi Crkvice L 48 u Zenici.

Centar Za Strane Jezike Zeppelin

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Zenica
fog
-5 ° C
-5 °
-5 °
100 %
1kmh
75 %
pet
8 °
sub
10 °
ned
9 °
pon
8 °
uto
4 °
U Zenici počeo sa radom Centar za strane jezike "Zeppelin"

Posljednje objavljeno