Komičar Neša Bridžis 27. novembra u BNP-u Zenica

Objavljeno prije 6 mjeseci

U utorak 27.novembra, sa početkom u 20 sati, na Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta Zenica gostuje Stand up komičar Neša Bridžis, sa svojim novim materijalom „DOĐOH, UĐOH, IZAĐOH“.

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih srpskih stand up komičara i veoma je poznat i rado viđen gost u Zenici (ovo je njegova deseta predstava u našem gradu).

Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pjesmom “Ej, Riki Martine”. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima skoro 5 sati teksta sa kojim neizmjenično nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je oko 1.500 profesionalnih nastupa. Sa svojim predstavama je obišao cijelu Srbiju, mnoge gradove i po više puta, a nastupao je i u inostranstvu. Ljubitelji Stand up komedije iz regiona jako dobro znaju Nešu Bridžisa, bio je gost na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori… I pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji. Za njegove večeri komedije uvijek se traži karta više.

Bio je učesnik 3. sezone poznatog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” i osvojio treće mesto.

Ulaznice po cijeni od 8,00 KM možete kupiti u Marketingu BNP-a Zenica. Više informacija na telefone: 032/242 604, 062/859 555 i 063/797 555.